Palkanlaskenta


Onnistunut palkanlaskenta mahdollistaa palkkojen maksun ajallaan ja ilman laskentavirheitä. Tämä auttaa ylläpitämään henkilöstön tyytyväisyyttä ja säästää aikaa yrityksen ydintoimintaan, sekä johdossa että henkilöstössä. Koska palkanlaskenta on herkkä alue jokaisen yrityksen taloushallinnossa, sitä ei kannata alkaa tekemään liian kovan kiireen ja paineen alla. Laskennan ulkoistaminen on aina kannattavaa.

Teemme palkanlaskentaa Forssassa kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille, yhtiömuodoista riippumatta.

Käytössämme olevat sähköisen taloushallinnon työkalut mahdollistavat palkanlaskennan tietojen keräämisen myös sähköisistä työaikaseurannoista.

Ulkoista palkanlaskenta luotettavasti

Taloushallinnon ammattilaisten tekemä palkanlaskenta on tarkka ja täsmällinen. Voit luottaa siihen, että laskenta on tehty oikea-aikaisesti ja virheettömästi.

Teemme palkanlaskentaa sekä yksittäisenä palveluna että osana kokonaisvaltaista taloushallintoa. Koko yrityksen taloushallinnon ulkoistaminen toimistomme hoidettavaksi on erittäin suositeltavaa, ei pelkästään ajansäästön vuoksi vaan taloustietojen yhdistämisen helpottamiseksi: kun tilitoimisto hoitaa sekä palkanlaskennan että kirjanpidon, siirtyy palkkatiedot automaattisesti kirjanpitoon ja sen raportteihin.


Mikäli mielessänne on kysyttävää palkanlaskentaan tai palveluihimme liittyen, ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä! Rakennamme mielellämme myös teille tarpeitanne parhaiten vastaavan yksilöllisen palvelukokonaisuuden, kattaen vain palkanlaskennan tai peräti kaikki taloushallinnon palvelut.

Palkanlaskenta, Forssa

Luotettava ja tarkka palkanlaskenta Forssassa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Annamme mielellämme tarjouksen tarvitsemistasi palveluista!

LASKENTAPISTE BALANSSI OY   |   Koulukatu 13 (PL 67), 30101 FORSSA   |   (03) 4246 8100 TAL_auk_oikea_45